Ingen veckans bild

Upplagd av Linda
Idag kommer det inte upp någon veckans bild. Jag är ju i Paris och fotar och njuter för fulla muggar. Så veckans bild för vecka 26 kommer upp när jag har kommit hem och fixat bilderna! Men här får ni en fin bild jag tog förra veckan istället!

Guldgröna fält

Upplagd av Linda

Solsnäcka

Upplagd av Linda

Au revoir!

Upplagd av Linda
Just nu sitter jag på ett flygplan på väg till PARIS! Alltså jag är så himla glad och lycklig över att vi ska dit. Det kommer bli underbart! Vi ska äta macroner, baguetter, titta på Eiffeltornet, promenera längs Seine och bara vara. Jag åker dit med Fredrik och hans familj och vi kommer hem igen om en vecka. Tills dess kommer det vara lite tomt men några små inlägg kommer upp under veckan. Ha det bäst så ses vi igen när jag är hemma från Paris!

Vecka 25

Upplagd av Linda
Alltså jag orkar inte skriva så mycket om veckan som gått. Imorgon flyger vi iväg söderut och jag har fjärilar i magen för att jag tycker inte att det är så himla kul att flyga. Ska packa det sista och växla pengar sen är jag klar att åka. Men här kommer i alla fall veckans bild. Jag och Fredrik gick till en åker en kväll och fotade. Imorgon får ni veta vart jag åker! Hej då så länge!!!

Semesterpacka

Upplagd av Linda
Det är varmt idag! Så varmt att jag inte vill vara ute under långa stunder. Istället packar jag inför måndag. Då ska jag åka iväg på semester med Fredriks familj men jag berättar inte vart. Inte riktigt än. Det får vänta lite. Jag tvättar kläder också så att allt jag vill ha med mig är rent. Det är ju viktigt. Nu funderar jag på att sätta mig i trädgården en liten stund (i skuggan) och läsa Elsa Billgrens vintagebok som jag köpte på vintagemässan för några veckor sedan.

I staden där jag växte upp

Upplagd av Linda
Nu ska jag åka iväg till stan och träffa min bästa vän. Vi träffas inte alls så ofta som jag vill så vi ska passa på att snacka mycket och berätta om allt nytt som hänt sedan sist.
Här kommer två bilder på mig från i måndags när jag var ute och promenerade. Jag hade sminkat mig lite annorlunda än vanligt så jag tog lite bilder för att jag tyckte att det blev fint.

Frisk luft och en häst

Upplagd av Linda
Igår tänkte jag att jag skulle gå en promenad. En rask sådan för att får lite motion och frisk luft. Jag tog med mig kameran och det var inte det bästa valet jag gjort denna sidan nyår. Istället för att gå fort och få upp flåset lite, stannade jag typ var femte meter och fotograferade.
Jag fick alltså inte den motionen jag tänkt, men jag fick frisk luft och varm sol på kroppen.  På promenaden hittade jag en fin häst som kom fram till mig när jag gick till staketet. Jag sa hej till den. Överallt blommar fina blommor och träden är så där sommargröna.

Nyplockade blommor som luktar sommar

Upplagd av Linda

Vecka 24

Upplagd av Linda
I veckan som gått har det mest varit ganska varmt. Jag åkte till stan utan strumpbyxor för första gången detta året. Jag fikade med en vän jag inte träffat på länge. Sa hej då till gymnasieskolan jag gick på eftersom den ska läggas ner, det är sorgligt. Jag har också fotograferat mig själv. Det händer inte ofta och brukar inte bli så bra. Häromdagen hade jag sminkat mig väldigt fint och håret var fint och jag hade en ny klänning på mig så jag fotade mig själv lite snabbt innan jag åkte iväg till stan. Och jag blev faktiskt nöjd med en del av bilderna! Så veckans bild blir faktiskt en bild på mig själv.

Vi blev barn på nytt igen i ett konfettiregn

Upplagd av Linda
Idag är himlen täckt med moln och regnet droppar utanför fönstret. Vi behöver lite regn här nu så jag klagar inte.
Då kan jag med gott samvete sitta inne och pyssla och läsa lite.
Här är två fotografier från igår för att ni inte ska sakna solen allt för mycket.

I luften och dina drömmar ska jag bo

Upplagd av Linda

Glass och en gammal vän

Upplagd av Linda
Klockan 13 skrev min vän Natalie (vi gick i samma klass på gymnasiet och har inte setts på väldigt länge!) på Facebook att hon skulle till Malmö själv. Då skrev jag att hon kunde komma hem till mig om hon ville. Vi pratade lite om vad vi skulle göra och det slutade med att vi bestämde att jag skulle åkta till stan och möta upp med henne där istället. Jag sprang in och duschade, sminkade och fixade mig och hoppade sedan på bussen. Klockan 14.40 träffades vi utanför H&M. Så det var snabba puckar.
Här väntar jag på bussen.
Här är mitt nya skal till min mobil. Det är genomskinligt så jag klipper helt enkelt till ett foto eller papper och klämmer fast mellan mobilen och skalet. Sen är det bara att byta när jag vill ha något nytt! Billigt och jättefint.
När jag träffat Natalie gick vi för att köpa glass.
Jag köpte mangosorbet och yoghurtglass med jordgubbssmak. Sen satte vi oss i en park.
Vi satt och pratade och åt vår glass ganska länge innan vi reste oss och gick iväg. Jag hittade vallmoar på vägen.
Vi tittade in i lite second hand affärer innan Natalie var tvungen att åka hem.
Då gick jag och köpte en present till en student och sen till bussen. Vid busshållplatsen var det så här fint.

Vecka 23

Upplagd av Linda
Jag har haft himla mycket att göra denna veckan och har inte hunnit blogga så mycket. I måndags var jag ju på stranden med Fredrik i solnedgången. I tisdags överraskade Fredrik mig med att vara ledig från jobbet och vi åkte till stan och handlade saker till lillebrors student. I onsdags kommer jag inte ihåg vad vi gjorde men det var säkert kul och hela torsdagen förberedde vi huset inför studenten.
På fredagen var det studentdax!!! Det var så himla kul och jag är så stolt över min lillebror och han är så stor nu. Vi hade en underbar dag med massa sol och värme och glädje och god mat och allt man vill ha på en student! Lillebror var glad och nöjd med allt och vi andra i familjen likaså. Fredrik fotograferade massa och åkte med på flaket för att fotografera. Det blev massa fina bilder som han nu sitter och fixar till alla i lillebrors klass.
Jag fotograferade en del också och här kommer en fin bild som veckans bild! Fredrik ritade ett fint kort som vi, tillsammans med min storebrors familj, gav till lillebror. Och i bakgrunden syns även studenten!

När man lär sig något nytt

Upplagd av Linda
Igår kväll efter middagen körde Fredrik och jag iväg till stranden. Det var helt molnfritt och solen var på väg ner borta vid horisonten. Det blåste ganska mycket men med Fredriks varma hand i min frös jag inte. Jag ville öva på att fotografera porträtt i motljus så Fredrik blev min modell. Jag tog jättemycket bilder på honom. Vissa blev bra, andra inte så bra. Jag måste öva mer, men det är kul att se hur man blir bättre och bättre. Och visst kände jag att jag lärde mig lite nya saker om motljus idag. Här är ett par bilder som jag blev väldigt nöjd med.
Han är fin min Fredrik  

Vecka 22

Upplagd av Linda
En lugn vecka har passerat. Jag har mest fotat macro och gjort mitt finaste halsband någonsin, så jag har inte så mycket nytt att berätta.
Min lillebror tar studenten på fredag!!! Så jag laddar upp inför en fullspäckad vecka. Jag hoppas ändå att jag hinner fota något.
Kanske gula rapsfält? Eller något annat kul!
Här kommer i alla fall veckans bild. Några maskrosfröer i en hög.
 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt