Födelsedagsgrisen

Upplagd av Linda
HEJ! Jag har inte haft tid eller lust att skriva något här. Men jag lovar att jag snart ska berätta lite vad som hänt på sistone!
Men strunta i det just nu! Jag har viktigare saker att berätta. JAG FYLLER ÅR IDAG! Jag blir hela 21 år!
Jag har haft en jättefin och mysig och bra dag och nu känner jag mig så väldigt mycket mer vuxen än igår, (eller inte).
Och i onsdags den 26 september fyllde mina finaste Fredrik år. Så om ni vill säga ett litet försenat grattis till honom kan ni göra det här! Puss på dig min älskling!

Liten och gul

Upplagd av Linda
Det låg en liten, svart och gul varelse på golvet en dag.

Bröllopsfotografering

Upplagd av Linda
Det ekar lite här inne, jag vet. Men jag har ju precis börjat skolan och vi har redan en hel del saker att göra. Så det finns inte så mycket roligt att berätta. Förutom att jag kan berätta att jag klarade omtentan jag gjorde för ett par veckor sedan! WOHO!!!

Nu till något ännu roligare!!! I somras fick jag frågan att fotografera ett bröllop. Igår var det dags. Jag tog Fredrik i handen och kameran i väskan och åkte iväg och var borta hela dagen. Det var väldigt roligt och vi hade bra väder hela dagen, det vill säga inget regn.
Jag vet ännu inte hur mycket brudparet vill att jag ska visa, men jag ska fråga så fort jag får tillfälle.
Men en liten bild kan jag bjuda på så länge! Nu har jag många bilder att fixa och samtidigt mycket skolarbete! Men att fixa bilder är roligt och jag är så nöjd med många av bilderna! Så jag hoppas att jag får visa mer! Tills dess får vi hoppas att det händer något annat skoj som jag kan dela med mig av!

Vår semester - del 3

Upplagd av Linda
Då har vi kommit tredje och sista delen med bilder från min och Fredriks semester. På torsdagen hade vi bestämt att vi skulle köra till Karlskrona och gå runt i staden och titta på fina saker. På vägen dit började det regna, och det slutade inte regna på hela tiden vi var där. Så istället för att titta på fina gator och fota söta små hus gick vi runt i affärer och handlade kläder. Men det var mysigt ändå och vi åt god lunch och jag tog inte en enda bild den dagen. Så vi går direkt till fredagen.
På fredagen var det mulet och regnet hängde i luften, men det blev uppehåll hela dagen. Vi tog det mest lungt och gick en lång runda i skogen och fotade allt med droppar på.
Den allra sista bilden i inlägget är från lördagen när vi bara packade ihop alla våra saker och körde hem till stora Malmö igen.
Det var den underbara semestern och den regniga sommaren. Nu är den över och det är höst. Som nog är min favoritårstid, i alla fall delad etta med våren. Jag fyller år om några veckor! Och det ska bli mer pysslade, för även om jag inte har visat så mycket pyssel på sistone så har jag definitivt inte slutat med det. Tvärt om! Jag har hittat ännu roligare saker att göra och jag längtar tills jag får utveckla det och göra ännu mer! Men mer om det en annan dag när jag faktiskt kan visa er vad jag har gjort.

Vår semester - del 2

Upplagd av Linda
Här kommer fortsättningen på semesterbilderna från onsdagen. Första delen hittar ni här.
När vi hade varit ute och fotat dimman gick vi och la oss i sängen igen och sov några timmar. När vi vaknade var det soligt och 20 grader varmt. Så vi åt frukost och körde iväg med bilen. Vi körde förbi kor, hästar och stora fält fulla med höbalar.
Vi hamnade i Karlshamn, en liten liten stad med små fina och färgglada hus.
Vi blev hungriga efter en liten promenad i staden så vi satte oss på ett café och åt vars en baguette.
Jag åt en med räkröra och Fredrik åt en med kycklig och curryröra.
Efter lunchen körde vi vidare hemåt och vilade lite i stugan innan vi gick ut i solnedgången. Där hittade vi tusentals flugor.
Solen var på väg ner och det var disigt borta vid horisonten.
Vi hämtade flytvästar (Fredrik fick den finaste!) och rodde ut med en liten blå båt.
Fredrik rodde och det var första gången någonsin han gjorde det! Han var väldigt duktig och vi höll oss flytande.
Himlen blev härligt orange.
Vi såg en stor fågel med två ben, två vingar och en lång hals med ett huvud längst upp.
Sen rodde Fredrik till bryggan igen och vi gick upp och åt pasta carbonara till middag innan vi kollade på roliga filmer och till slut somnade.

Vår semester - del 1

Upplagd av Linda
Nu ska ni få se på bilder! Jag ska lägga upp massvis med bilder från den lilla semester jag var på med Fredrik förra veckan. Vi åkte ju som sagt dit på tisdagen efter min tenta, så när vi kom fram till Spjälkö i Blekinge var det mörkt. Så då tog jag inga bilder. Vi fixade mat, bäddade sängen och kröp ner och tittade på film istället. Spjälkö ligger ca 15 minuters bilresa från Ronneby och det är så himla fint där! Vi bodde i min pappas kusiners stuga. Den är väldigt gammal och det är så himla mysigt att vara där, helt utan internet.
På onsdagsmorgonen satte vi klockan på 05.31 och Fredrik tittade ut och konstaterade att det var en utmärkt morgon för dimma. Vi klev upp från sängen, klädde på oss regnkläder och gick ut.
Vi gick till ett fält. Där fanns dimma. Den svävade över marken och luften var kylig. Vi hörde inte ett ljud förutom våra egna andetag.
Åh, jag älskar att hålla Fredrik i handen och gå omkring i dimman.
Så här såg det ut.

Hemma igen

Upplagd av Linda
Igår kom Fredrik och jag hem från vår hemliga lilla semester. Efter min tenta i tisdags hämtade Fredrik mig och vi körde till Blekinge! Till en liten stuga utan internet och tv. Vi gick i skogen, tittade på får och hundratals kor och bara njöt av en helt egen semester. Bara vi två. Det var supermysigt och nu har jag fått lite energi inför skolstarten imorgon. Jag har en del fina bilder att visa, men det tar vi tag i en annan dag. Nu måste jag förbereda inför imorgon. Jag börjar redan klockan 08.00, så det är ingen vila, skolan börjar pang på!

 

Copyright 2016 ♡ Lila Pixlar - Linda Brandt